Rent-a-car "GalaxyPro" Beograd

Porodica Janković

Mi smo mala porodična firma koja u svom sastavu poseduje rentacar agenciju "GalaxyPro", apartmanski smeštaj "Apartmani Janković" i iznajmljivanje kampera "Kamper Srbija". Osnovali Miloš i Dragana Janković, davne 1988god. U početku preduzeće se bavilo porodajom elektro materijala da bi, prateći nove trendove, 2007god. preuredili kompletno preduzeće u apartmanski smeštaj sa 5 studia i 4 apartmana. Po završetku školovanja 2013god. sina Bojana Jankovića, preduzeće dobija još jednu delatnost, Rent-a-car "GalaxyPro".

Kamper Srbija je dodat u sklop preduzeća 2018god. Strast prema putovanju proizvodi novu delatnost koju imamo nameru da dalje širimo.

2020 god. izrodila se nova biznis ideja. Počeli smo sa prodajom i ugradnjom setova za automatsko otvaranje-zatvaranje kliznih vrata na svim vrstama kombija kao i sa prodajom i ugradnjom električnih stepenika za sve vrste kombi vozila.

Rent-a-car

GalaxyPro

"GalaxyPro" rent a car Beograd je porodična firma koja se bavi iznajmljivanjem automobila. Naš cilj je da uz profesionalnu uslugu i niske cene zadovoljimo želje i najzahtevnijih klijenata.

Automatsko otvaranje vrata

ELDOOR Sistem

Oprostite se od staromodnog sistema ulaska u mini buseve i kombije i oslonite se na ELDOOR sistem

Da se predstavimo

to smo mi

Miloš Janković Senior Owner

Rođen 1966god. Oženjen, supruga Dragana, ćerka Tatjana, sin Bojan.

IGM-AVATAR
Bojan Janković Junior Owner

Dipl. ekonomista, rođen 1987god. u Beogradu. Oženjen suprugom Majom Janković, otac Stefana i Petre